Je bent nu hier: Home > Workshops overzicht > Workshop 'Social media voor ondernemers'

 

 

Deze workshop gezien bij de Rabobank?

 

Nieuwsbrief > Altijd blij

Wilt u op de hoogte blijven? Onze nieuwsbrief maakt u iedere maand weer blij. Geen stoffige verhalen maar inspirerende tips, tricks en weetjes.

> Ja, stuur mij die blije nieuwsbrief!


Tweet, hashtag, timeline. U denkt: help! Wij denken: kansen! Er gebeurt van alles op internet, zonder dat u het weet. Tijd om daar verandering in te brengen. Speciaal voor ondernemers organiseert de Rabobank een workshop social media.

U gaat in deze workshop zelf actief aan de slag met Twitter, LinkedIn en Facebook. Deze workshop leert u de basisbeginselen van social media. U ziet hoe leuk en nuttig het is om social media te gebruiken. Het praktijkgedeelte is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Omdat de groepen klein zijn (maximaal 10 personen) is persoonlijke aandacht gegarandeerd.

Verder kijken we naar wat uw klanten allemaal zeggen op social media. Wat willen ze? Waar denken ze aan? Wat vinden ze van uw bedrijf? Vragen waar u in deze workshop antwoord op krijgt. Een handig dashboard laat precies zien wat er over u gezegd wordt en op welk moment dat gebeurt. Dit dashboard stellen we in tijdens de workshop. Zo reageert u nooit meer te laat!

Deze workshop wordt door Voorwaarde ook aangeboden bij de Rabobank. 


 

 


© Voorwaarde 2011. Alle rechten voorbehouden.